Om Oss

utbildning entreprenadjuridik

Hur vi arbetar

Wollsén Albinsson erbjuder spetskompetens inom entreprenadjuridik, teknikintensiv tvistelösning och närliggande rättsområden. Vi ser vår specialisering som vår största tillgång. Tillsammans har vi genomfört ett stort antal varierande uppdrag inom våra specialistområden vilket har gett oss en djup förståelse för den bransch som vi verkar i. Som specialister kan vi snabbt identifiera vilka frågeställningar som är kritiska för ett visst projekt/uppdrag och på så sätt tillhandahålla en högkvalitativ rådgivning till ett rimligt pris.

Vi har ett prestigelöst förhållningssätt till våra klienter. Vi tror att det i många fall leder till en bättre och mer välgenomtänkt slutprodukt och dessutom är det trevligare att arbeta så. Som klient hos oss får Du hjälp av erfarna advokater som är delaktiga genom hela ärendet vilket säkerställer ett högkvalitativt och effektivt genomförande av uppdraget.

En av våra ledstjärnor är engagemang − såväl för klienten som för det enskilda uppdraget. Det innebär bland annat att vi har en hög grad av tillgänglighet och att vi anstränger oss extra hårt oavsett om det är ett stort eller litet uppdrag. I en process lämnar vi inga delar åt slumpen utan ser till att tidigt efterfråga och sammanställa all information som bedöms vara relevant.